75.Yıl Ortaokulu

WEB https://75yilortaokul.meb.k12.tr
Adres : ALİ BEKİRLİ MAH. 4 SOKAK SK. GÜNEYSU İ.Ö.O İNŞ. NO: 3/3 MERKEZ / OSMANİYE
VİZYON : Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, bütün bireylere değer veren, bireylerin farklılıklarını göz önünde bulundurarak bu bireylerin farklılıklarına göre eğitim öğretim yapan, bütün bireyleri kapsayan bir eğitim merkezi olmak.
MİSYON : Farklılıkları zenginlik kabul eden, empati kurabilen, sorumluluk sahibi, kendi kültürünü özümseyen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen nitelikli bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Sportif Başarılar

Saatler : 08:00 - 14:45
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce